Պրոֆեսիոնալ քիմմաքրում ZL սերվիս👌😍👩🔬👨🔬
Հեռ. 📲 095 780821, 📲094 780823
Կատարում ենք փափուկ կահույքի, գորգերի և սալիկների քիմմաքրում, բարձրակարգ նյութերով և սարքավորումներով։ Որակը երաշխավորում ենք։ 👇🌨️Խոլ - 10 000 դր
Բազմոց - 5000 դր
Բազկաթոռ - 2500 դր
Գորգ և սալիկ - քմ-500դր
Մատրաս - 4000 դ
#qimmaqrum #ximchistka #qimmaqrum #lvacum #maqrum
2.06.2013
Գարեջուրը հակա քաղցկեղային հատկություններով մոլեկուլներ է պարունակում
Փետրվար 5, 2013
A լյուպոլինային թթուն (հումոլոն) - գայլուկի կոների անտիբիոտիկ նյութը - հատուկ համ է տալիս գարեջուրին: Գիտնականները պատրաստվում են այն դիաբետի եւ քաղցկեղի դեմ նոր դեղերի հիմքում դնել, գրում էNational Post -ը : Ավելի վաղ նշվել է այն փաստը, որ միացությունը պաշտպանում է մի շարք վարակներից: Բացի այդ, այն գարեջուրի դառը համի հետ կապված կայունացնող մոլեկուլ է եւ հաշվանցվում է նիհարեցնող հատկությամբ:
Վերներ Կամինսկին եւ նրա թիմը Վաշինգտոնի համալսարանից `օգտագործելով թթուների կառուցվածքը ճշգրիտ որոշելու ռենտգենյան բյուրեղագրություն , որոշեցին գարեջրում պարունակվող գայլուկից ստացված հումոլոն մոլեկուլների եւ նրանց ածանցյալների կառուցվածքը: Գիտնականները կարողացել են վերականգնել գարեջրի թթուները ու մաքրել դրանք: Այնուհետեւ վերածեցին աղի բյուրեղների, ստանալով կառուցվածք:
Փորձագետները պարզեցին, որ միացություններն ու մոլեկուլներն են պատասխանատու երանգի եւ համի համար: Այժմ նրանք պետք է պարզեն, թե ինչպես են հումոլոնի մոլեկուլները համակցված այլ մոլեկուլների եւ միմյանց հետ: Նրանք համոզված են, որ այն թույլ կտա հակադիաբետիկ եւ հակաքաղցկեղային դեղեր մշակել Պատրաստվել է Աշխարհի շուրջ
Комментариев нет:
Отправить комментарий