Global Look Press Մայիս 5, 2012
Վերջերս, Կալիֆորնիայի համալսարանի հետազոտողներին հետաքրքրված էին այն փաստով, որ ուտելով չիլիական կծու պղպեղ, մարդիկ միշտ քրտնում են: Դուրս է գալիս կարելի է սուր համեմունքի հատկությունները օգտագործելով բարձրացնել մարմնի ջերմաստիճանը, ավելորդ կիլոգրամները ծախսելու համար:
Այժմ, կորեական փորձագետներն առաջարկում են սեւ պղպեղի մեջ մտնող միացության օգնությամբ ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից, այդ բաղադրիչը նաեւ մարդուն ստիպում է փռշտալ, հայտնում է WebMD -ն: Նախնական արդյունքները ցույց են տալիս, որ պղպեղում առկա պայպերինը թույլ չի տալիս նոր ճարպային բջիջներ ձեւավորվել: Սա նշանակում է, որ տեսականորեն դա կարող է գիրության դեմ դեղերի հիանալի բնական այլընտրանք լինել:
Այս պահին գիտնականները, ի դեմս Սեուլի Սեջոնգ համալսարանից Ույ-Հյուն Պակի, լաբորատոր եւ համակարգչային մոդելների վրա արդեն փորձարկել են պայպերինի ազդեցությունը ճարպային հյուսվածքներում գեների էքսպրեսիայի /արտահայտման/ վրա:
Արդյունքների համաձայն, պայպերինը միջամտել է նոր ճարպային բջիջների առաջացման համար պատասխանատու գեների ակտիվությանը: Այդպիսով, սկսվել է մի շղթայական ռեակցիա, որն օգնում է վերահսկել ճարպերի ձեւավորման գործընթացը:
Վերջերս, Կալիֆորնիայի համալսարանի հետազոտողներին հետաքրքրված էին այն փաստով, որ ուտելով չիլիական կծու պղպեղ, մարդիկ միշտ քրտնում են: Դուրս է գալիս կարելի է սուր համեմունքի հատկությունները օգտագործելով բարձրացնել մարմնի ջերմաստիճանը, ավելորդ կիլոգրամները ծախսելու համար:
Այժմ, կորեական փորձագետներն առաջարկում են սեւ պղպեղի մեջ մտնող միացության օգնությամբ ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից, այդ բաղադրիչը նաեւ մարդուն ստիպում է փռշտալ, հայտնում է WebMD -ն: Նախնական արդյունքները ցույց են տալիս, որ պղպեղում առկա պայպերինը թույլ չի տալիս նոր ճարպային բջիջներ ձեւավորվել: Սա նշանակում է, որ տեսականորեն դա կարող է գիրության դեմ դեղերի հիանալի բնական այլընտրանք լինել:
Այս պահին գիտնականները, ի դեմս Սեուլի Սեջոնգ համալսարանից Ույ-Հյուն Պակի, լաբորատոր եւ համակարգչային մոդելների վրա արդեն փորձարկել են պայպերինի ազդեցությունը ճարպային հյուսվածքներում գեների էքսպրեսիայի /արտահայտման/ վրա:
Արդյունքների համաձայն, պայպերինը միջամտել է նոր ճարպային բջիջների առաջացման համար պատասխանատու գեների ակտիվությանը: Այդպիսով, սկսվել է մի շղթայական ռեակցիա, որն օգնում է վերահսկել ճարպերի ձեւավորման գործընթացը:
Պատրաստված է http://lurerarm.blogspot.com/ Շնորհակալություն որ հետաքրքրվում եք բլոգով: Ամբողջական կամ մասնակի մեջբերումներ անելիս հղումը դեպի տվյալ գրառումը պարտադիր է:
Комментариев нет:
Отправить комментарий