Global Look Press Մարտ 26, 2012
Հետազոտողները փոփկորնում անտիօքսիդանտների` պոլիֆենոլի բարձր մակարդակ են հայտնաբերել: Նրանց խոսքերով, այս տեսակետից փոփկորնը օգտակար է միրգ ու բանջարեղենից, քանի որ այն պարունակում է ավելի շատ եւ ջրում չլուծված պոլիֆենոլ, - գրում է News.com.au -ն:
Օգտակարության նույն սկզբունքն է չորացված մրգերում չրերում: Այսպիսով, փոփկորնի մեկ չափաբաժնում 300 միլիգրամ պոլիֆինոլ է պարունակվում: Համեմատության համար նշենք, որ մրգերի չափաբաժնում կարելի է միայն 160 միլիգրամ գտնել, ասվում է Սան Դիեգոյի Ամերիկյան քիմիական հետազոտողների նիստում ներկայացված զեկույցում:
Ի դեպ, փոփկորնում առավել օգտակար է կճեպը: Դրանում է պոլիֆենոլի եւ բջջանյութի առավելագույն կոնցենտրացիան, - ասում է Joe Vinson -ը Սկրենտոնի համալսարանից: Հետազոտողը խորհուրդ չի տալիս ադիբուդին պատրաստել միկրոալիքային վառարանում կամ ձեթի վրա, քանի որ այդպես կալորիաներով չափազանց բարձր է: Լավագույն տարբերակը ադիբուդին օդում պատրաստելն է:
Հետազոտողները փոփկորնում անտիօքսիդանտների` պոլիֆենոլի բարձր մակարդակ են հայտնաբերել: Նրանց խոսքերով, այս տեսակետից փոփկորնը օգտակար է միրգ ու բանջարեղենից, քանի որ այն պարունակում է ավելի շատ եւ ջրում չլուծված պոլիֆենոլ, - գրում է News.com.au -ն:
Օգտակարության նույն սկզբունքն է չորացված մրգերում չրերում: Այսպիսով, փոփկորնի մեկ չափաբաժնում 300 միլիգրամ պոլիֆինոլ է պարունակվում: Համեմատության համար նշենք, որ մրգերի չափաբաժնում կարելի է միայն 160 միլիգրամ գտնել, ասվում է Սան Դիեգոյի Ամերիկյան քիմիական հետազոտողների նիստում ներկայացված զեկույցում:
Ի դեպ, փոփկորնում առավել օգտակար է կճեպը: Դրանում է պոլիֆենոլի եւ բջջանյութի առավելագույն կոնցենտրացիան, - ասում է Joe Vinson -ը Սկրենտոնի համալսարանից: Հետազոտողը խորհուրդ չի տալիս ադիբուդին պատրաստել միկրոալիքային վառարանում կամ ձեթի վրա, քանի որ այդպես կալորիաներով չափազանց բարձր է: Լավագույն տարբերակը ադիբուդին օդում պատրաստելն է:
Պատրաստված է http://lurerarm.blogspot.com/ Շնորհակալություն որ հետաքրքրվում եք բլոգով: Ամբողջական կամ մասնակի մեջբերումներ անելիս հղումը դեպի տվյալ գրառումը պարտադիր է:
Комментариев нет:
Отправить комментарий